Trends: Terenuri agricole pt energie eoliana

Terenurile agricole sunt cea mai recenta componenta a pietei imobiliare intrata in atentia investitorilor, care sunt interesati nu doar de speculatii imobiliare, ci si de constructia de ferme mari, de productie de biodiesel sau energie eoliana, a declarat Ovidiu Valeanu, partener in cadrul casei de avocatura Gilescu & Partenerii CHSH, in cadrul unui seminar pe teme imobiliare.

sursa: zf.ro

Reclame

4 răspunsuri

  1. Am tot vazut terenuri agricole la preturi de 10 ori mai mare decat cel al pietii pe motiv ca „la mine pe tarla e cel mai bun vant”. Recomand lectura unui mic articol pe aceasta tema inainte sa incepeti o negociere, indiferent de care parte va aflati:
    http://raduvoinescu.wordpress.com/2009/03/27/din-fabulatiile-imobiliare-romanesti/

  2. Asa zisa „mare afacere” in domeniul eolian este si va fi speculata de cei care nu au nici un habar despre acest lucru.Dar,retineti va rog ,ca nu au nici banii necesari pentru asa ceva.
    Achizitioneaza sau concesioneaza terenuri asa zis de aur apoi cauta firme sau investitori care sa realizeze investitia.Dar ei nu stiu ca in taota lumea valoarea ternului pe care se realizeaza un parc eolian NU depaseste 3% din valoarea finala.
    Asa ca cei care asteptati sa faceti mari afaceri de pe urma terenului mai puteti astepta mult si bine.Nu se accepta sa fie depasita aceasta suma.

  3. Cine nu risca nu cistiga!!Invidia e mare dar banul vorbeste!!

  4. de vanzare 8 ha teren agricol in cernavoda,pretabil eoliene(s-au facut teste)!nu foarte departe de centrala nucleara!2800 euro/ha!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: