• Categorii

  • Arhiva

  • RSS Feed

  • Anunțuri

Alstom achizitioneaza Ecotecnia

alstom-sigla.jpgGrupul industrial Alstom va cumpara producatorul spaniol de turbine de vant Ecotecnia pentru 350 de milioane de euro, tranzactie care marcheaza intrarea companiei franceze in sectorul energiei eoliene.

Vanzarile Ecotecnia sunt estimate in acest an la 300-350 de milioane de euro si marja de profit operational la 7%, se arata intr-un comunicat al grupului Alstom. Jumatate din vanzarile companiei spaniole sunt realizate pe pietele europene.

ecotecnia sigla

Ecotecnia a instalat sau este in proces de instalare a unui numar de peste 1.500 de turbine de vant, care reprezinta 2% din capacitatea mondiala de productie de energie eoliana.

Acesta achizitie, odata finalizata, va permite Alstom sa devina grupul care ofera gama cea mai extinsa si completa de echipamente si servicii destinate producerii de energie electrica, indiferent ca este vorba de gaz,carbune, energie hidro, eoliana, solara si partea clasica a centraleor nucleare. Cu aceasta achizitie Alstom isi ma mari oferta in domeniul surselor regenerabile de energie pentru care Grupul detine deja suprematia mondiala pentru echipamentele hidroelectrice.

sursa: compania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: