• Categorii

  • Arhiva

  • RSS Feed

  • Anunțuri

Hidroelectrica va lansa saptamana viitoare anuntul de privatizare a 16 MHC-uri

Subiectul privatizarii MHC-urilor despre care vorbeam intr-o insemnare anterioara se deschide din nou:

Hidroelectrica va lansa, la inceptului saptamanii viitoare, anuntul de precalificare pentru investitorii interesati de achizitionarea a 16 microhidrocentrale, iar licitatia pentru vanzarea lor o sa aiba loc in luna ianuarie 2008, a declarat, joi, la Frankfrurt, directorul general, Traian Oprea.

„Alaltaieri (marti, n.r.), Adunarea Generala a Actionarilor Hidroelectrica a aprobat procedura de vanzare a celor 16 microhidrocentrale. In prezent finalizam anuntul de precalificare, care va contine toate punctele pe care trebuie sa le indeplineasca participantii la licitatie, urmand ca, in primele zile ale saptamanii viitoare, sa lansam acest anunt”, a spus Oprea.

Acesta a aratat ca licitatia cu strigare pentru vanzarea celor 16 microhidrocentrale va avea loc in luna ianuarie 2008. „Firmele interesate au la dispozitie 30 de zile pentru intocmirea ofertei, de la data la care lansam anuntul. Astfel ca ofertele vor fi depuse pana la jumatatea lunii decembrie, urmand ca licitatia propriu-zisa sa fie organizata dupa evaluarea documentelor depuse de potentialii investitori, adica cel mai devreme in prima saptamana din ianuarie”, a explicat oficialul Hidroelectrica. (NewsIn)

sursa: Business Standard

Un răspuns

  1. […] oare interesati cei de la Statkraft de privatizarile de MHC-uri pe care Hidroelectrica spune ca le va anunta saptamana aceasta?  Nu ar implementa mai bine  o centrala care utilizeaza energie […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: