• Categorii

  • Arhiva

  • RSS Feed

  • Anunțuri

despre NaturEnergy

Exista 2 tipuri de „activisti” in domeniul energiei verzi: cei care gandesc pur din punct de vedere al business-ului si cei care fac acest lucru din placere. Si ar mai fi si a 3-a categorie undeva la granita intre comercial si pasiune.

In aceasta a 3-a categorie cred ca intra si site-ul NaturEnergy.

Proiectul a fost demarat in primavara acestui an. Sustinerea pentru proiect este asigurata de un grup din Braila – pasionati de sursele regenerabile de energie dar care si desfasoara activitati comerciale pe cont propriu in domeniu (vezi Apricus).

Totusi proiectul NaturEnergy este inca intr-o faza incipienta si se dezvolta pe baza de voluntariat. Obiectivul declarat il constituie promovarea energiilor alternative in Romania si crearea unui curent in opinia publica in favoarea acestor tehnologii.

Site-ul ofera stiri si informatii actualizate periodic, iar la sfarsitul fiecarei luni informatiile sunt sintetizate in revista on-line. Aceasta apare doar in format electronic (pdf) si reprezinta o sinteza a stirilor din decursul lunii respective.

Pe langa componenta de informare site-ul poate fi si un util instrument de generare de new business.

De remarcat este faptul ca ofera si continut original. Cred ca acesta poate fi un punct forte si care trebuie exploatat: cititorii cauta continut iar cei ce vor putea oferi continut de calitate vor beneficia de un diferentiator puternic si vor avea numai de castigat.

Le urez succes in aceasta initiativa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: