• Categorii

  • Arhiva

  • RSS Feed

  • Anunțuri

Eveniment: Forumul National de Mediu

Titlu: Forumul National de Mediu – energii alternative si noi tehnologii de mediu

Data: 20 noiembrie 2007

Locatie: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Salon D

Organizator: FinMedia

Pret participare: 399 RON + TVA

Site-ul oficial: www.forumdemediu.ro

Programul evenimentului: click aici

Ca si observatie mi se pare usor supralicitat titlul Forumul National de Mediu, mai ales ca vorbim de un eveniment de jumatate de zi.

Mai jos gasiti prezentarea organizatorilor:

Procesul de adaptare a României la cerinţele Uniunii Europene privind protecţia mediului a fost considerat unul dintre cele mai costisitoare aspecte ale integrării. Specialiştii înaintează cifre care ajung la 30 de miliarde euro pentru următorii 15 ani. Ca urmare, România, în calitate de ţară europeană, trebuie să răspundă unor exigenţe de mediu iar fiecare agent economic se va confrunta cu o multitudine de provocări. Efortul trebuie însă să fie colectiv deoarece protecţia mediului este o prioritate naţională.

Am parcurs un semestru din primul an post aderare iar elemente precum: educaţie pentru un mediu curat, respect pentru viaţă, autorizaţii de mediu, investiţii, ridicări de licenţe, controale exigente şi constrângeri pentru nerespectarea angajamentelor asumate sunt doar câteva exemple din viaţa fiecărui individ sau companie.

Mai mult ca niciodata, fiecare dintre noi, indiferent de calitatea deţinută, este ancorat în realitatea cotidiană a transformărilor climatice care ne preconizează fenomene ireversibile dacă nu ne mobilizăm într-un efort conjugat de respect pentru mediu şi viaţă.

FINMEDIA subscrie respectului pentru viaţă şi invită la seminarul organizat factori implicati direct sau indirect sa aduca un plus de valoare pentru mediu.

Rezolvarea problemelor de mediu şi dezvoltarea durabilă constituie premise fundamentale pentru dinamica actuală a integrării europene.

Această conferinţă îşi propune să creeze o platformă pentru discutarea problemelor ce ne afectează, precum şi tragerea unor semnale de alarmă asupra costurilor implicate de adaptarea la cerinţele Uniunii Europene şi realizarea investiţiilor de mediu preconizate.

Ne îndreptăm către o nouă eră – a emisiilor reduse de carbon, aşa încât există o serie de oportunităţi pentru afaceri de a deveni adevărate motoare pentru tehnologiile de care avem nevoie în viitor. Prin Protocolul Kyoto, ţările dezvoltate s-au angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră, fapt care poate să lanseze un val de noi tehnologii şi investiţii în economie.

Pornind de la aceste considerente, întreaga lume atrage atenţia asupra faptului că nu mai e timp de pierdut, acum trebuie întreprinse acţiuni iar companiile trebuie să afle care sunt ultimele tehnologii în sensul dobândirii unei mai mari eficienţe în gestionarea problemelor de mediu.

Considerăm că principalele direcţii pe care trebuie să le abordăm sunt dedicate surselor regenerabile de energie şi a tehnologiilor prin intermediul cărora putem obţine un mediu mai curat.

Un răspuns

  1. vand urmatoarea crema de melci , este foarte buna pentru acnee
    eu am primit 2 si nu am nevoie de amandoua, pretul este la jumatate
    multumesc dati pm pentru contact
    alina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: