• Categorii

  • Arhiva

  • RSS Feed

  • Anunțuri

Prima verba 08

Inapoi pe baricade, dupa o binevenita gura de oxigen. 

Pentru 2008 sper sa aduc o identitate mai clara pentru acest proiect, ceea ce inseamna un domeniu nou cat si o reevaluare a elementelor grafice. Sper sa evolueze si partea de continut. Idei sunt. Sa vedem daca va exista si timpul necesar…

Imi pare rau ca nu am ajuns sa raspuns la intrebarile voastre anul trecut, dar lucrul acesta se va indrepta incepand chiar din acest weekend.

Ce-ar mai fi de zis. Ziua de astazi coincide cu primul moment in care blogul depaseste 100 de vizitatori unici/zi. Ceea ce este incurajator, desi nu cantitatea este etalonul.

Se anunta un an foarte intens. Aceasta industrie a surselor regenerabile de energie este inca in stadiu de emergenta timpurie (daca imi este ingaduit pleonasmul). Partea buna este ca presiunea pietii se va resimti din ce in ce mai puternic si va impinge lucrurile inainte…the answer my friends is blowing in the wind.

Reascultand aceasta melodie mi s-a parut foarte potrivita acestui moment de pionierat si o dedic tuturor celor care fac lucrurile sa se intample!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: