Media: Construirea Viitorului – Noi surse de energie

Impreuna cu Jurnalul National de astazi, se distribuie si un DVD realizat de Discovery Channel: Construirea Viitorului – Noi surse de energie (Titlul original: Building The Future – The search for ultimate energy).

De pe carcasa DVD-ului, o scurta descriere a continutului:

In cursa contra timpului, oamenii planuiesc, construiesc si cauta noi surse de energie. Veti vedea turbinele de pe raul Hudson, descoperirile din Golful Mexic, un experiment de fuziune nucleara in Anglia, turnul pentru energie solara din australia si turbinele eoliene olandeze.

Daca nu-l veti mai gasi astazi la chioscuri, probabil ca in cateva zile va aparea si in sectiunea de online shopping a Jurnalului National la acelasi pret de 5 RON.

Enjoy

 

Reclame

3 răspunsuri

  1. as dori sa stiu mai multe, sunt interesat de instalarea unui astfel de echipament (energie eoliana,solara)prin programul guvernului dar cui ma adresez, care sunt firmele. la noi un lucru bun si accesibil nu se face public cred.. Cu stima Constantin Vasile . 0747983860 buzau

    • Este destul de complicat. Acum pretul la energie va creste sau va scadea? Chiar daca in Dobrogea la Tariverde este aproape gata un parc eolian care va cuprinde peste 200 de turbine, iar in alte zone din SE sut asteptate sa se finalizeze alte parcuri credeti ca la noi energia se va vinde mai iefin???

  2. Citeam mai adineauri pe un site despre faptul ca vintul constant este mina de aur si ce crezi dom`le ca aflu : in jud. galati , niste nemti si-au infipt mai an un tarus dotat cu toata aparatura necesara pentru a masura caracterisicile vintului in zona taman in poarta casei presedintelui ANRE-p.lificiu .Ce chestie dom`le , ce coincidenta!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: